MOLDOW A/S’ PRIVATLIVSPOLITIK

Beskyttelse af personlige oplysninger

Ifølge Persondataforordningen (EU’s GDPR) skal Moldow A/S (vi) give oplysning om hvilke personoplysninger, der indsamles, og hvordan de behandles m.v.

Når du besøger vores website, indhenter tilbud, opretter ordrer eller tilmelder dig eventuelle nyhedsbreve, anerkender du, at du har læst og forstået denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og den indsamling og opbevaring af oplysninger og håndteringsproces, som er beskrevet heri.

Oversigt

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver detaljeret vores politik og procedurer i forhold til indhentning, brug og videregivelse af dine personoplysninger. Det kræver tillid fra din side at udlevere oplysninger. Vi tager denne tillid meget alvorligt og prioriterer at sikre beskyttelsen og fortroligheden af de personoplysninger, som du giver os.

Indhold

  1. Hvordan beskytter vi personoplysninger?
  2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?
  3. Hvordan bruger vi dine personoplysninger?
  4. Hvem deler vi dine personoplysninger med?
  5. Cookies og andre webbaserede teknologier
  6. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
  7. Hvad er dine rettigheder og valgmuligheder?
  8. Hvordan kontakter du os?

1. Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi mener derfor, at vi opfylder kravet om sikker opbevaring i henhold til databeskyttelsesloven og EU’s GDPR.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “senest opdateret” øverst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked.

2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Det kan ske ved forespørgsler, indhentelse af tilbud, placering af ordrer, servicering af anlæg, tilmelding til eventuelle nyhedsbreve, kontakt på messe eller telefonisk, eller når du på anden vis handler med os i andre sammenhænge eller gør brug af vores services. Her indsamles og gemmes typisk oplysninger om firmanavn, firmaadresse, CVR-nummer, leveringsadresse, faktureringsadresse, kontaktpersonens fornavn samt efternavn, telefonnummer samt e-mail.

Det kan være oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person eller kontakte dig direkte (”personlige oplysninger”).

Du kan vælge ikke at give os personlige oplysninger, men selvsagt er visse oplysninger nødvendige for etablering af et effektivt og godt samarbejde for begge parter.

Adfærd som besøgte URL’er, handlinger såsom klik, åbningsrater, evt. log-in tid samt geografiske data registreres også anonymt. Vi indhenter også andre oplysninger, såsom din IP-adresse, oplysninger, som identificerer din enhed, og browsinghistorik.

3. Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger oplysningerne, som vi indsamler om dig, til følgende formål:

  • til at behandle en ordre
  • til at kunne servicere dig bedre ved enhver henvendelse
  • til registrering og administration af dit kundeforhold
  • til at kommunikere med dig generelt
  • til at svare på dine spørgsmål og kommentarer
  • til at meddele dig om produkter eller tjenester som potentielt kan have din interesse
  • til at bede om oplysninger fra dig fx i tilfredsundersøgelser
  • til at forbedre vores website og markedsføringen.

4. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Personoplysninger du har afgivet til os videregives ikke.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Moldows website fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres af dig ved besøg på websitet.

På websitet anvendes også indlejret indhold fra andre websites, som eksempelvis YouTube og Google Maps, hvilket fungerer præcis, som hvis du besøgte de sider. Derfor giver du ved brug af vores website tilladelse til, at disse sider indsamler oplysninger om dig.

5. Cookies og andre webbaserede teknologier

Når du besøger moldow.com, modtager du automatisk en eller flere cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik i forbindelse med visning af data fra websites, sociale medier m.v. til vores markedsføring og til registrering af foretrukket sprog. For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data. Vi anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes interaktion med sitet.

6. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi kan opbevare bestemte oplysninger, som er tilknyttet dit kundeforhold, i vores ERP-system til bl.a.  statistikker. De tidsrum, som vi opbevarer dine oplysninger i, afhænger af formålet, som vi har indhentet dem til, og som vi bruger dem til.

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere, end det er nødvendigt til vores erhvervsmæssige formål eller i henhold til juridiske krav til den til enhver tid gældende lov om behandling af personoplysninger i Danmark.

7. Hvad er dine rettigheder og valgmuligheder?

I overensstemmelse med gældende lovgivning har du følgende rettigheder med hensyn til dine personoplysninger:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi opbevarer om dig, og du kan gøre indsigelser mod registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen (EU’s GDPR) og Databeskyttelsesloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til mail@moldow.com.
  • Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til os for at få disse berigtiget, slettet eller blokeret.
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og har desuden ret til at blive slettet fra Moldow A/S’ database og ret til, at al historik om din adfærd slettes.
  • Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

8. Hvordan kontakter du os?

Hvis du ønsker at se dine personoplysninger, kan du skrive til os.

Hvis du har spørgsmål til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du kontakte: Frank Jensen, økonomichef.

KONTAKT OS

E-MAIL
MEDARBEJDERE

CASE STORIES

SE ANLÆGSLEVERANCER